Aproximativ 200 de persoane s-au adunat, duminică seara, la Cluj-Napoca, pentru a forma un steag al Uniunii Europene şi pentru a protesta faţă de Guvernul Grindeanu, pe care oamenii îl acuză de încercări de a submina justiţia, aceştia cerând demisia actualului premier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oamenii au început să se adune în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca în jurul orei 19:00, aşa cum s-a întâmplat în mai multe rânduri în ultimele trei săptămâni.

În pofida frigului de afară, oamenii au venit pentru a protesta, dar şi pentru a încerca să formeze un steag uman în care stelele să fie reprezentate de oameni care au ţinut ridicate foi albastre luminate cu ajutorul telefoanelor mobile.

Mulţimea a pornit în marş în jurul orei 20:00, oamenii parcurgând un traseu de aproximativ doi kilometri pe câteva dintre străzile din centrul Clujului. Aceştia au avut steaguri tricolore, pancarte cu mesaje precum „#rezist”, „Corupţia ucide”, „PSD, ciuma Roşie” şi au scandat „Hoţii, Hoţii”, „Ziua muncim, noaptea vă păzim” sau „Uniţi salvăm toată România”.

Spre finalul manifestaţiei, oamenii au intonat şi o parte a imnului naţional, iar în jurul orei 22:00 au început să plece.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.