Aproximativ 200 de salariaţi ai Agenţiei Judeţene a Finanţelor Publice Dolj au protestat, luni dimineaţă, în faţa instiţuţiei, fiind nemulţumiţi de proiectul Legii salarizării unitare. Pe timpul protestului, care a durat aproximativ o oră, activitatea cu publicul nu a fost afectată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei aproximativ 200 de angajaţi ai Agenţiei Judeţene a Finanţelor Publice Dolj au ieşit din birouri la ora 8.30, ei susţinând că şi mâine (n.r. - marţi) vor protesta.

"Suntem nemulţumiţi că nouă o să ne scadă salariile odată cu aplicarea Legii salarizării unitare, dar şi diferenţele dintre noi şi colegii noştri din Ministerul de Finanţe din aparatul central. Noi nu vrem să facem un caz social din chestia asta, nu vrem să sufere celelalte categorii, dar vrem să tragem un semnal guvernanţilor şi parlamentarilor să ne asculte şi pe noi, să ne bage puţin în seamă şi să aplice principiile legii aşa cum trebuie”, a declarat Brânduşa Pălărie, unul dintre membrii sindicatului SedLex.

Pe durata protestului, contribuabilii au reuşit să îşi soluţioneze problemele pentru care s-au prezentat la ghişeele agenţiei.

"Activitatea nu s-a blocat. Noi am deservit contribuabilii, nu ne batem joc de ei”, a declarat Viorel Ghencea, purtător de cuvânt al AJFP Dolj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.