Aproape 500 de cetăţeni indieni care lucrau în Ucraina vor fi repatriaţi prin România, ei urmând să fie transportaţi cu autocare de la Vama Siret până la Aeroportul "Henri Coandă", unde vor fi îmbarcaţi în două aeronave operate de Air India spre Delhi şi Mumbai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Mâine, 26 februarie 2022, de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti vor decola, la orele 9:00, respectiv 12:00, două zboruri de repatriere pentru cetăţeni indieni care lucrau în Ucraina, în momentul declansării conflictului militar cu Rusia. Cetăţenii indieni sunt transportaţi cu mai multe autocare de la vama Siret şi escortaţi de Poliţia de Frontieră. În aeroport, cetăţenii indieni vor avea la dispoziţie un flux special destinat şi o zonă dedicată efectuării controlului de frontieră. Pentru fluidizare, procesarea se va efectua eşalonat, cu cetăţeni aferenţi câte unui autocar", au transmis reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).
 
Cursele vor fi operate cu aeronave B787 Dreamliner de către compania aeriană Air India, care vor decola cu destinaţie Delhi, respectiv Mumbai. La bordul fiecărei aeronave vor fi îmbarcaţi 235 de pasageri.
 
"Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a luat toate măsurile necesare pentru ca procesarea pasagerilor să se deruleze în cele mai bune condiţii. În acest sens a fost suplimentat personalul propriu din aeroport şi s-a solicitat suplimentarea personalului de handling şi de control.
Precizăm că orele de decolare pot suferi modificări. Menţionăm că procesarea celorlalţi pasageri nu va fi afectată de această situaţie specială", a arătat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.