Aproape 30 de localităţi din judeţul Timiş nu au energie electrică, vineri seară, din cauza furtunilor, iar echipele Enel se află pe teren pentru a remedia avariile. Judeţul Timiş se află sub avertizare Cod roşu de vijelii şi ploi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Enel, localităţile Parţa, Peciu Nou, Sânmartinu Sârbesc, Sânmartinu Maghiar, Uivar, Pustiniş, Otelec, Iohanisfeld, Ivanda, Giulvăz, Cebza, Foeni, Cruceni, Grăniceri, Gad, Crai Nou, Rudna, Giera, Dolaţ, Ghilad, Ciacova, Obad, Petroman nu au energie electrică, iar alimentarea lor se va face în jurul orei 1:00.
 
De asemenea, Colonia Bulgară, Cheglevici, Cherestur, Beba Veche nu au curent, iar realimentarea cu energie electrică se va face în jurul orei 23:30.
 
Şi la Sacălaz, în perimetrul străzilor Topografilor, Principală şi al străzilor adiacente a fost întreruptă energia electrică, iar realimentarea se va face în jurul orei 23:00, mai precizează reprezentanţii Enel.
 
Echipele Enel sunt pe teren vineri seară, pentru a remedia defecţiunile.
 
Judeţul Timiş se află sub incidenţa unei alerte de tip nowcasting Cod roşu de vijelii şi ploi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.