Aproape 30 de dosare penale au fost întocmite în ultima săptămână de poliţiştii de la Transporturi, în special pentru contrabandă, evaziune fiscală, furt şi agresiuni fizice. Agenţii au patrulat în aproape 500 de trenuri de călători, precum şi în staţii de cale ferată, şi au depistat cinci persoane date în urmărire naţională şi alte două care aveau asupra lor substanţe halucinogene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în perioada 20 – 27 aprilie, poliţiştii de la Transporturi au verificate 341 de staţii de cale ferată şi au patrulat în 468 de trenuri de călători. În urma acestor controale, au fost găsite cinci persoane date în urmărire naţională, şapte minori lipsiţi de supraveghere care au fost predaţi familiilor sau internaţi în centrele de plasament, dar şi două persoane care aveau asupra lor substanţe halucinogene.

De asemenea, poliţiştii au deschis şi 27 de dosare penale, în special pentru contrabandă, evaziune fiscală, furt, agresiuni fizice, braconaj piscicol, pescuit ilegal, precum şi infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Au mai fost confiscate două ambarcaţiuni tip lotcă, o setcă, două vintire, un prostovol şi cinci plase monofilament cu o lungime totală de 320 de metri, precum şi 47 de kilograme de peşte.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.