Aproape 2.700 de centre pentru vârstnici, persoane cu dizabilităţi sau copii au fost verificate,în perioada 10-16 iulie, de autorităţi, la nivelul întregii ţări. Astfel, au fost date 99 de amenzi, în valoare de peste 1,2 milioane de lei. Duminică, au fost verificate 23 de unităţi, nefiind dispuse măsuri de suspendare a activităţii sau închidere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din raportările transmise de către agenţiile judeţene pentru plăţi şi inspecţie socială, respectiv a municipiului Bucureşti, rezultă că în perioada 10-16.07.2023, la nivel naţional au fost efectuate controale la un număr de 2681 servicii sociale. Au fost aplicate 115 sancţiuni contravenţionale, din care 16 avertismente şi 99 amenzi, în cuantum total de 1.261.000 lei”, a transmis, duminică seară, Ministerul Muncii.

Duminică au fost verificate 23 de entităţi, nefiind dispuse măsuri de suspendare/ închidere servicii sociale.

Situaţia serviciilor sociale închise/ suspendate în perioada 10-16 iulie este disponibilă aici.

Sâmbătă, numărul centrelor pentru vârstnici, persoane cu dizabilităţi sau copii închise în urma controalelor autorităţilor a ajuns la 30, în cazul altor 36 de astfel de unităţi fiind suspendată activitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.