Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca are un nou salon post operator cu 6 paturi ATI digitalizate, cu echipamente medicale de ultimă generaţie, ca urmare a unei investiţii de peste 500.000 de euro a Apa Nova Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca dispune, începând cu luna martie 2022, de un nou salon post operator ultra modern, complet utilat cu aparate medicale de ultimă generaţie, ca urmare a unei implicări financiare de peste 500.000 euro din partea Apa Nova Bucureşti (ANB), furnizorul de apă şi servicii de canalizare al Municipiului Bucureşti. Noul salon post operator al unităţii medicale dispune de 6 paturi ATI digitalizate, cu posibilitate de extindere la 8. Acesta a fost recondiţionat de ANB în totalitate şi dotat cu echipamente medicale de ultimă generaţie pentru pacienţii aflaţi în recuperare după intervenţii chirurgicale complexe. Aici, zilnic, sunt preluaţi pacienţi, mulţi dintre ei reprezentând urgenţe majore", transmite compania într-un comunicat.

„Criza extinsă pe care o traversăm a subliniat necesitatea sistemului sanitar de a face faţă numeroaselor cazuri de urgenţe şi a subliniat încă o dată nevoile infrastructurii medicale, iar Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, acţionând permanent în prima linie, resimţea această nevoie mai mult ca oricând. Apa Nova Bucureşti, furnizorul de apă potabilă şi servicii de canalizare din Bucureşti, s-a implicat mereu în susţinerea comunităţilor în care activează şi, în contextul pandemic actual, am considerat necesară implicarea noastră ca furnizor de servicii esenţiale prin dezvoltarea unui proiect medical important pentru bucureşteni şi nu numai. Recunoaştem, astfel, efortul deosebit depus de cadrele medicale în tot acest timp, le suntem recunoscători pentru dedicare şi efort şi, încercăm, prin acest demers, să arătăm încă o dată că susţinem eroii contemporani – medicii. Totodată, îi asigurăm că le vom fi alături ori de câte ori va fi nevoie”, a declarat Mădălin Mihailovici, Director General Apa Nova Bucureşti.  

Echipamentele de ultimă generaţie îmbunătăţesc semnificativ calitatea asistenţei medicale, cresc nivelul de performanţă tehnică al unităţii medicale, oferind posibilităţi optime de monitorizare, tratament şi recuperare.

„Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca are, începând din această lună, cel mai performant salon post operator din ţară, destinat pacienţilor aflaţi în recuperare după intervenţii chirurgicale complexe. Prin suportul şi implicarea totală în acest proiect din partea Apa Nova Bucureşti, s-au realizat lucrări de recondiţionare integrală, extindere şi modernizare a spaţiului alocat recuperării pacienţilor. Totodată, acesta a fost şi echipat şi utilat tehnic la cele mai moderne standarde în domeniu. Astfel, pacienţii vor dispune de tot confortul medical şi uman necesar, iar perioada de recuperare a acestora este mult îmbunătăţită”, a menţionat dr. George Jinescu, Coordonatorul medical al proiectului din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca.

"Noul salon post operator de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca se înscrie între iniţiativele de sprijin a comunităţii medicale demarate de Apa Nova în anii precedenţi. În luna martie 2020, în semn de solidaritate faţă de bucureşteni, dar mai ales faţă de eforturile depuse de cadrele medicale şi autorităţi, compania a branşat în câteva zile Spitalul Militar Mobil la reţeaua de alimentare cu apă. Aproximativ 100 de specialişti au lucrat continuu ca să monteze 3 kilometri de conducte pentru furnizarea apei calde şi reci, dar şi ca să configureze sistemul de evacuare a apelor uzate, unitatea medicală din curtea Institutului Naţional Ana Aslan dispunând de un sistem profesional de alimentare şi evacuare", precizează compania.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.