Comisarii ANPC au verificat, miercuri, mai mulţi operatori economici din Ploieşti, iar în Piaţa ”La Cocoş” au descoperit nereguli grave, care au dus la închiderea totală a galeriei comerciale. Comisarii au găsit vitrine frigorifice neigienizate şi mizerie în standurile de vânzare

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ANPC anunţă că, miercuri, s-au făcut verificări la mai mulţi operatori economici din Ploieşti.   

”O situaţie gravă a fost constatată, în timpul controlului desfăşurat la Piaţa La Cocoş din oraşul reşedinţă al judeţului Prahova, unde a fost oprită activitatea a 5 operatori economici (întreg spaţiul comercial), care îşi desfăşurau activitatea în galeria comercială a pieţei, din cauza neigienizării vitrinelor frigorifice, precum şi a lipsei totale a curăţeniei în standurile de vânzare ale acestora”, a transmis ANPC.  

Instituţia precizează că cei 5 operatori economici sunt Diadra SRL, Iocaza Conf SRL, Supermarket La Cocoş SRL, Escu Serv Construct SRL şi Redexpro SA.  

”A fost constatată prezenţa gândacilor, în spaţiul comercial, a gunoaielor depozitate necorespunzător, precum şi a gradului avansat de deteriorare a vitrinelor frigorifice în care erau expuse spre vânzare produsele alimentare”, a mai transmis ANPC.  

În urma controlului, cei 5 operatori economici au primit şi amenzi contravenţionale în valoare totală de 140.000 lei. 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.