Directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, afirmă că echipe de comisari ai ANPC au făcut verificări şi au dat explicaţii operatorilor economici de pe litoral despre modul în care trebuie să îşi desfăşoare activitatea, iar acţiunile Comandamentului Litoral vor continua, astfel încât "încât turiştii aflaţi la mare, în România, să poată avea o vacanţă comparabilă cu cea din orice altă ţară, din punctul de vedere al serviciilor şi condiţiilor puse la dispoziţie". "Operatorii economici verificaţi de pe litoralul Marii Negre promit un sezon sigur!", anunţă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paul Anghel s-a referit la preambulul la activitatea de control a Comandamentului Litoral, structură tradiţională a ANPC care supraveghează piaţa în această zonă de vacanţă foarte aglomerată în sezonul estival, urmărind să se asigure că staţiunile de pe malul Mării Negre sunt pregătite corespunzător pentru a începe sezonul, astfel încât turiştii români şi străini care vor veni aici să aibă o vacanţă de neuitat şi să îşi dorească să revină.

"Prevenţia şi consilierea au fost realizate de echipele de comisari #ANPC prin vizite, verificări, explicaţii şi prezentări verbale ale modului în care operatorii economici care activează pe litoral trebuie să îşi desfăşoare activitatea, astfel încât să respecte legislaţia în vigoare şi, desigur, drepturile consumatorilor", a explicat el.

Anghel a menţionat că acţiunile de verificare ale structurii speciale Comandamentul Litoral vor continua pe toată durata sezonului estival, "astfel încât turiştii aflaţi la mare, în România, să poată avea o vacanţă comparabilă cu cea din orice altă ţară, din punctul de vedere al serviciilor şi condiţiilor puse la dispoziţie de operatorii economici".

"Operatorii economici verificati de pe litoralul Marii Negre promit un sezon sigur!", a adăugat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.