Aproximativ 100 de muncitori de la salubritate şi mai multe utilaje au fost mobilizate, joi, în Piaţa Victoriei, pentru a aduna mormanele de zăpadă şi gheaţă strânse pe trotuarele din faţa Guvernului. La protestul de miercuri seară, mai mulţi tineri au aruncat cu bulgări de zăpadă îngheţată în forţele de ordine care asigurau perimetrul din faţa Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Angajaţii de la salubritate au fost aduşi în Piaţa Victoriei în jurul orei 13.00 pentru a curăţa de zăpada îngheţată trotuarele care înconjoară sediul Guvernului, aceştia fiind ajutaţi şi de utilaje de deszăpezire.

Această acţiune se desfăşoară pentru a preveni eventuale incidente similare cu cele de la protestul de miercuri seară din faţa Guvernului când grupuri violente au aruncat în forţele de ordine cu bulgări de gheaţă.

La ora transmiterii acestei ştiri, peste 100 de oameni protestează în Piaţa Victoriei faţă de modificările aduse Codului penal prin Ordonanţă de urgenţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.