Prefectura Huedoara anunţă că, vineri, angajaţii Complexului Energetic Hunedoara au primit sumele corespunzătoare contravalorii tichetelor de masa pentru 10 luni şi ale decontului de transport pentru 9 luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Prefecturii Hunedoara, suma totală plătită de Guvernul României este de 9,540 milioane lei, pentru 3.995 angajaţi ai complexului energetic.

 Potrivit directorului Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Hunedoara, Octavian Băgescu, ordinele de plată au fost întocmite de angajaţii agenţiei şi trimise ieri către trezorerie, astfel că astăzi banii au intrat în conturile beneficiarilor.

Plata drepturilor angajaţilor CEH a fost efectuată conform H.G. 51 din 24.02.2021 şi a unei dispoziţii semnată de ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale.

Minerii din Valea Jiului au protestat timp de o săptămână, iar aproximativ 80 dintre aceştia au ales să se blocheze în subteran.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.