O angajată a unui supermarket din Galaţi a fost confirmată cu coronavirus, magazinul fiind închis pentru dezinfecţie. În judeţul Galaţi, Prefectura anunţă că sunt 364 de cazuri de COVID-19 şi 42 de decese, cele mai multe în azilurile de bătrâni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor DSP Galaţi, o femeie de 39 de ani a fost diagnosticată cu infecţie cu coronavirus, fiind internată în spital.

Ea este angajată a unui supermarket din Galaţi, după confirmare magazinul fiind închis pentru dezinfecţie. De asemenea, atât membrii familiei, cât şi colegii şi alte persoane care au avut contact direct cu femeia au fost trimişi în izolare la domiciliu.

Totodată, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, încă un angajat, al zecelea, a fost confirmat cu COVID-19. El se afla în izolare la domiciliu când a fost diagnosticat.

Potrivit raportărilor oficiale transmise de Prefectură, în judeţul Galaţi sunt 364 de persoane infectate cu noul virus, iar 42 de oameni au murit din cauza COVID-19.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.