Un angajat al Primăriei Brăila a fost confirmat cu coronavirus, o amplă anchetă epidemiologică fiind demarată la nivelul instituţiei. Judeţul Brăila numără 24 de cazuri de coronavirus, fiind judeţul cu cele mai puţine îmbolnăviri

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primarului municipiului Brăila, Marian Dragomir, un angajat al Directiei de Strategii a fost confirmat cu coronavirus.

Edilul şef arată, într-o postare pe o reţea de socializare, că funcţionarul depistat pozitiv COVID 19 îşi desfăşura activitatea intr-o altă clădire a Primăriei Brăila, şi nu în sediul principal. Angajatul ar fi început să se simtă rău din 11 mai. De atunci el, dar şi alţi 3 funcţionari, ar fi fost în izolare la domiciliu.

În acest timp, cei 4 ar fi primit, la recomandarea medicului de familie, tratament pentru problemele medicale pe care le-au semnalat. Între timp, însă, unul dintre funcţionarii Primăriei Brăila ar fi decis să se testeze pentru coronavirus, joi primind rezultatul pozitiv.

Astfel, începând de joi, toţi funcţionarii de la Directia de Strategii vor sta în izolare la domiciliu, iar DSP Brăila va efectua anchetă epidemiologică pentru a stabili toţi contacţii direcţi. De asemenea, urmează să fie prelevate probe de la functionari pentru a se stabili dacă mai sunt şi alţii infectaţi.

Acesta este cel de al 24 lea caz de coronavirus din judeţul Brăila. Potrivit autorităţilor judeţene, 22 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.