Un angajat al Penitenciarului Mioveni a fost confirmat cu coronavirus. Acesta lucrează în sectorul administrativ. 10 deţinuţi sunt monitorizaţi medical după ce au intrat în contact cu el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă informăm că un angajat al Penitenciarului Mioveni a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Poliţistul de penitenciare este asimptomatic. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul administrativ, într-un obiectiv exterior locului de deţinere”, a transmis, joi, Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Sursa citată a precizat că în obiectivul respectiv lucrau 10 deţinuţi, motiv pentru care, preventiv, conform Planului de măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirii şi răspândirii infecţiei cu COVID-19 în rândul personalului şi al persoanelor private de libertate, a fost dispusă retragerea acestora de la muncă şi monitorizarea medicală.

În continuare, administraţia locului de deţinere aplică recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Argeş

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.