Un angajat al Penitenciarului Mărgineni a fost confirmat cu coronavirus, el fiind asimptomatic. Poliţistul de penitenciare a lucrat în sectorul medical, cu purtarea echipamentului de protecţie, şi nu a mai fost la serviciu din 26 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vă informăm că un angajat al Penitenciarului Mărgineni a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul medical, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie. Poliţistul de penitenciare este asimptomatic. Ultima sa prezentare la unitate a fost în data de 26.06.2020”, a transmis, joi, Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).
 
În prezent, se fac verificări pentru stabilirea contacţilor.
 
Administraţia locului de deţinere aplică recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa şi măsurile de intervenţie adoptate la nivel de sistem.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.