Un angajat al Penitenciarului Jilava a fost confirmat cu coronavirus, el fiind testat după ce a avut o stare febrilă. Poliţistul de penitenciare se afla acasă din 13 aprilie, iar în timpul serviciului a purtat echipament de protecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Naţională a Penitenciarelor anunţă că, marţi, un angajat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

"Poliţistul de penitenciare a purtat, în executarea serviciului, echipament de protecţie (mască, mănuşi) şi nu a intrat în contact cu persoane confirmate sau suspecte. Testarea specifică a survenit ca urmare a prezentării unei stări febrile, simptomatologia indicată nemanifestându-se în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu", arată ANP.

În conformitate cu metodologia de intervenţie la nivel intern, a fost informată Direcţia de Sănătate Publică Ilfov şi, în prezent, se identifică posibilii contacţi ai angajatului.

Poliţistul de penitenciare se afla la domiciliu, conform planificării, din 13 aprilie.

"Precizăm că, până la acest moment, nu se înregistrează nicio altă confirmare de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Bucureşti-Jilava", mai arată ANP:

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.