Un angajat al Ministerului Sănătăţii (MS) a fost confirmat cu noul coronavirus, acesta având simptome uşoare şi urmând să fie internat. Spaţiile de lucru din clădirea centrală a MS vor fi dezinfectate şi igienizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Un angajat al Ministerului Sănătăţii a fost depistat pozitiv la testul RT- PCR, pentru SARS-CoV-2. Este vorba despre o persoană care prezintă simptomatologie uşoară şi care se află, în prezent, în izolare, urmând a fi internată într-o unitate sanitară de boli infecţioase", a transmis, vineri seară, Ministerul Sănătăţii.
 
În acest context, conform metodologiei, Direcţia de Sănătate Publică a municipiului Bucureşti va începe ancheta epidemiologica. 
 
"De asemenea, într-o etapă imediat următoare, vor fi luate măsurile necesare pentru igienizarea şi dezinfectarea spaţiilor de lucru din clădirea centrală a MS, precum şi măsuri suplimentare pentru protecţia angajaţilor", a arătat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.