Un angajat al Centrului de Detenţie Craiova a fost confirmat cu coronavirus, el fiind asimptomatic. El lucrează în sectorul operativ şi a purtat permanent echipament de protecţie, dar nu a mai fost la unitate din 31 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a transmis că, vineri, un angajat al Centrului de Detenţie Craiova a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

"Poliţistul de penitenciare este asimptomatic. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie", a arătat ANP.

Ultima sa prezentare la unitate a fost în 31 mai.

În prezent, se fac verificări pentru stabilirea persoanelor cu care angajatul a intrat în contact. Administraţia locului de deţinere aplică recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Dolj şi măsurile de intervenţie adoptate la nivel de sistem.

Acesta este primul caz de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Centrul de Detenţie Craiova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.