Un prim caz de COVID-19 a fost confirmat în Primăria Slobozia, fiind vorba despre un angajat de la Biroul Taxe şi Impozite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit viceprimarului oraşului Slobozia, Gabriel Muşat, este vorba despre un angajat care a început să dea semne de boală la finele săptămânii trecute, el având rezultat pozitiv la testare.

După confirmarea primului caz de COVID-19 în Primăria Slobozia, Direcţia de Sănătate Publică a dispus o serie de măsuri. Astfel, s-a făcut o dezinfecţie riguroasă în toată instituţia.

”E un caz puţin atipic. A fost plecat în concediu, s-a întors pe 9 august din concediu. Şi cei de la DSP au spus că e foarte mare perioada de când a venit, până pe 20 şi când a început să aibă semne de boală. El e de la Biroul de taxe şi impozite, biroul e cu plexiglas, e singur în birou, duminică a început să prezinte semne de boală, luni a venit la muncă, directoarea l-a trimis acasă că nu se simţea bine, marţi sau miercuri a fost diagnosticat şi a fost dus la spitalul suport COVID de la Feteşti”, a declarat, vineri, viceprimarul oraşului Slobozia Gabriel Muşat.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul a avut febră, însă acum starea lui ar fi bună.

În judeţul Ialomiţa, vineri, au fost raportate 30 de cazuri noi, judeţul având un total de 1.009 îmbolnăviri de la debutul pandemiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.