Preşedintele CNCAV, Andrei Baciu, a discutat, miercuri, cu medicii de familie despre integrarea activităţii de vaccinare în Programul Ministerului Sănătăţii. ”Misiunea Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea se va încheia în săptămânile viitoare”, a transmis Baciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Împreună cu colega mea, secretar de stat Adriana Pistol, am avut azi o şedinţă cu reprezentanţii medicilor de familie despre integrarea activităţii de vaccinare anti-COVID-19 în Programul de Vaccinare al Ministerului Sănătăţii. I-am informat pe toţi colegii că misiunea Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea se va încheia în săptămânile viitoare”, a scris, miercuri, pe Facebook, Andrei Baciu.  

Potrivit acestuia, mai departe vaccinarea anti-COVID-19 se va face în principal la cabinetele medicilor de familie.  

”În calitate de preşedinte al CNCAV, le-am spus colegilor medici de familie că le apreciez munca extraordinară legată de vaccinarea anti-COVID-19, care a început în cabinetele lor pe 4 mai anul trecut şi a dus până acum la vaccinarea a peste 1,1 milioane de români. I-am asigurat de asemenea de sprijinul Ministerului Sănătăţii pentru ca vaccinarea să se desfăşoare în continuare aşa cum trebuie”, a mai transmis preşedintele CNCAV.  

Potrivit CNCAV, până marţi, în România au fost complet vaccinate 8.076.153 persoane, alte 8.114.415 primind prima doză.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.