Vicepreşedintele CNCAV, Andrei Baciu, anunţă că operatorii economici privaţi susţin campania de vaccinare, imunizarea fiind demarată deja la 79 de companii dintre care 16 sunt operatori din industria ospitalităţii. Au fost vaccinate aproape 5.000 de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Operatorii economici privaţi susţin campania de vaccinare! Cifrele centralizate în urmă cu câteva ore ne arată că 79 de companii au demarat deja activitatea de imunizare a angajaţilor, din care 16 sunt operatori din industria ospitalităţii. Ne dorim ca angajaţii să fie protejaţi, iar românii să meargă fără teamă la hoteluri, restaurante şi cafenele”, a scrie, miercuri seară, pe Facebook, Andrei Baciu.

Vicepreşedintele CNCAV anunţă că 25 de echipe mobile au fost prezente în centrele organizate provizoriu de către angajatori şi au fost vaccinate anti-covid 4.961 de persoane.

”La această cifră adăugăm şi munca celor din centrele mobile. Aproape 2.000 de persoane trecuseră astăzi, până la ora prânzului, prin aceste cabinet”, a mai scris BAciu.

Acesta anunţă şi câte personae s-au vaccinat în centrele mobile din judeţe:

• ARAD – 40 persoane vaccinate în localitatea HĂLMAGIU

• ARGEŞ - 40 persoane vaccinate în localitatea LEORDENI

• BACĂU – 57 persoane vaccinate în localitatea RĂCHITOASA

• CONSTANŢA - 261 persoane vaccinate în localitatăţile NEGRU VODĂ, ADAMCLISI

• ILFOV – 1059 persoane vaccinate în localităţile AFUMAŢI, MOARA VLĂSIEI, 1 DECEMBRIE, CHIAJNA

• MARAMUREŞ – 120 persoane vaccinate în localităţile BISTRA, BÂRSEŞTI, OARŢA DE JOS

• MEHEDINŢI – 90 persoane vaccinate în localităţile BĂLĂCIŢA, CUJMIR, GRUIA

• SIBIU - 45 persoane vaccinate în localităţile MARPOD ŞI CHIRPAR

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.