Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Andrei BAciu, anunţă, miercuri seară,că s-a mai depăşit o ”bornă”: ”Dozele de vaccin Johnson&Johnson au ajuns la peste 10.000 de români”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”România a mai depăşit o bornă! Dozele de vaccin Johnson&Johnson au ajuns la peste 10.000 de români. Ultimele cifre ne arată că în ultimele 24 de ore au fost administrate 4.011 doze, iar în total, 12.662 de persoane au fost vaccinate cu acest ser monodoză. Mă bucur că medicii de familie s-au mobilizat şi tot mai mulţi români le trec pragul pentru vaccinare. Sunt sigur că zilele următoare vom depăşi record după record, iar numărul persoanelor vaccinate se va dubla în scurt timp”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Andrei Baciu.

Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii apreciază că ”este important pentru noi toţi ca vaccinul anti-covid să ajungă la cât mai mulţi români”.

”Vaccinarea în cabinetele medicilor de familie vă permite să vă vaccinaţi fără programare în platforma RoVaccinare. În plus, nu este nevoie să reveniţi pentru că acest vaccin se face într-o singură doză, fără rapel”, a mai scris Baciu.

Potrivit acestuia, printre judeţele în care s-au administrat cele mai multe doze din acest vaccin se numără Bihor, Dâmboviţa, Călăraşi, Iaşi şi Dolj.

”54.000 doze de vaccin Janssen (Johnson&Johnson) au intrat astăzi în ţara noastră prin Vama Nădlac. Odată cu acest transport, numărul dozelor de vaccin produs de compania americană a ajuns la 162.000”, a mai scris Andrei Baciu.

CNCAV a anunţat, miercuri seară, că 104.754 persoane au fpst vaccinate în ultimelem 24 de ore, 4.011 cu serul 4.011

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.