Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu anunţă, vineri seară, că din 9.000 de români testaţi pentru depistarea precoce a cancerului colorectal, 363 de pacienţi, deşi asimptomatici, au aflat din timp de existenţa unei probleme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ştiaţi că dacă aveţi între 50 şi 74 de ani şi locuiţi în Bucureşti sau în judeţul Ilfov puteţi participa, gratuit, la un program de screening pentru depistarea precoce a cancerului colorectal? Până acum, din 9.000 de români testaţi, 363 de pacienţi, deşi asimptomatici, au aflat din timp de existenţa unei probleme pe care altfel nu ar fi descoperit-o”, a cris, vineri seară, pe Facebook, Andrei Baciu.  

Acesta distribuie şi lista cu medicii care fac aceste teste,  indiferent dacă pacienţii au sau nu asigurare medicală: https://screeningroccas2-bif.ro/harta-medicilor-de...

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.