Vicepreşedintele CNCAV, Andrei Baciu, anunţă, vineri, primele 19 centre de vaccinare deschise în unităţi spitaliceşti din 9 judeţe. Centrele sunt destinate pacienţilor internaţi care vor să se vaccineze şi se foloseşte ser produs de Johnson&Johnson.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primele 19 unităţi spitaliceşti au început administrarea vaccinului dezvoltat de Johnson&Johnson la pacienţii internaţi, care doresc să se imunizeze. Dacă tu te-ai vaccinat, îi poţi încuraja pe cei dragi ţie, care sunt în această perioada în spitale. Aceste centre sunt dedicate doar pacienţilor, iar vaccinul se administrează într-o singură doză şi nu este nevoie de rapel. În plus, pacienţii au nevoie doar de cartea de identitate, fără programare sau alte documente”, a scris, vineri, pe Facebook, Andrei Baciu.

Lista centrelor:

Arad - Dezna, Spitalul de Recuperare Neuromotorie Dr. Corneliu Bârsan

Argeş - Călineşti, Spitalul de Boli Cronice; Ştefăneşti, Spitalul de Boli Cronice si Geriatrie “Constantin Bălăceanu Stolnici”; Vedea, Spitalul de Psihiatrie ” Sf.Maria”

Bihor - Nucet, Spitalul de Psihiatrie; Ştei, Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă

Dolj - Craiova, Spitalul MaDonna Maria; Craiova, Policlinica Buna Vestire

Hunedoara - Haţeg, Spitalul Orăşenesc; Hunedoara, Spitalul Municipal;Orăştie, Spitalul Municipal

Maramureş -Baia Mare, Spitalul de Pneumoftiziologie "Dr. Nicolae Rusdea"; Coltău, Centrul Medical Cătălina

Mureş - Sângeorgiu de Pădure, Spitalul Orăşenesc; Târgu Mureş, Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant

Sălaj - Zalău, Fundaţia ”Acasă”; Zalău, Policlinica Salvosan Ciobanca

Vâlcea - Râmnicu Vâlcea, Spital BalneoMedCenter; Râmnicu Vâlcea, Clinica AnaMed

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.