O învăţătoare de la o şcoală din Iaşi a fost filmată în timp ce loveşte elevii în mai multe rânduri, conducerea unităţii de învăţământ, dar şi poliţiştii începând anchete în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentele au fost filmate cu telefonul mobil în timpul orelor de curs, la Şcoala gimnazială Alexandru Vlahuţă din Iaşi. 

Pe imagini se observă cum învăţătoarea loveşte mai mulţi elevi de clasa a III-a, pe motiv că nu sunt atenţi la ore.

Mama unui elev a spus că nu l-a crezut initial pe copil, care i-a povestit acasă că este bătut de învăţătoare şi că a rugat un coleg de clasă să filmeze dacă vor mai avea loc incidente.

"Îmi tot spunea că nu mai vrea să meargă la şcoală pentru că îl bate învăţătoarea. Nu l-am crezut până nu am văzut imaginile. Este adevărat că băiatul meu este mai jucăuş, dar nu văd niciun motiv ca învăţătoara să reacţioneze aşa”, a spus mama unuia dintre elevii agresaţi.

Conducerea şcolii ieşene afirmă că a declanşat o anchetă internă în acest caz.

"Am aflat în această dimineaţă (joi dimineaţă – n.r.) ce s-a întâmplat, când au venit la mine mamele a doi copii şi mi-au prezentat imaginile filmate cu telefonul mobil. Nu mă pot pronunţa, însă incidentul este grav. Am anunţat şi conducerea Inspectoratului Şcolar. Aşteptăm rezultatul anchetei pentru a stabili măsurile pe care le vom lua”, a declarat Mirela Marin, directorul Şcolii Alexandru Vlahuţă din Iaşi.

Şi poliţiştii ieşeni s-au autosesizat în acest caz şi au început cercetări. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.