Conducerea Liceului ”Virgil Madgearu” din Ploieşti a deschis o anchetă internă şi face verificări după ce tatăl unei eleve a reclamat că fiica sa, elevă în clasa a X-a la această unitate de învăţământ, a fost pusă de către un profesor să stea în genunchi pentru a-şi primi înapoi telefonul mobil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, Nicolae Angelescu, la Liceul ”Virgil Madgearu” s-a constituit o comisie care face verificări după ce a fost primită o plângere din partea unui părinte care reclamă comportamentul unuia dintre profesori, comisia urmând să prezinte rezultatele cercetării în cadrul Consiliului de Administraţşie al unităţii şcolare.

Nicolae Angelescu a precizat că ISJ Prahova nu a primit nicio reclamaţie pe această temă, el refuzând să dea mai multe date  despre incidentul reclamat de către tatăl elevei.

Surse din Liceul ”Virgil Madgearu” au declarat că tânăra, elevă în clasa a X-a, ar fi fost pusă să stea în genunchi la ora de sport de către un profesor nou venit în şcoală, care îi luase telefonul şi care i-ar fi cerut să facă acest gest pentru a-i înapoia aparatul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.