Poliţiştii din Târgu Jiu au deschis, joi, o anchetă, după ce o adolescentă de 17 ani s-a prezentat la un centru de vaccinare şi a cerut să fie imunizată cu Johnson & Johnson, deşi serul se administerează doar celor de peste 18 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 20 mai a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără de 17 ani, din comuna Bengeşti - Ciocadia, s-a prezentat la un centru de vaccinare din municipiul Târgu Jiu, urmare a unei programări din ziua precedentă, ocazie cu care a solicitat vaccinarea, aceasta optând pentru un vaccin care se administrează doar persoanelor majore, ceea ce s-a şi realizat de către personalul centrului”, a transmis, joi, IPJ Gorj.

Sursa citată a precizat că a fost întocmit dosar penal, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijenţă în serviciu.

Adolescenta a fost vaccinată cu serul produs de Johnson & Johnson, care se recomandă persoanelor de peste 18n ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.