Poliţia judeţeană Prahova anunţă că a deschis anchetă după ce o educatoare de la o grădiniţă din municipiul Ploieşti a fost înregistrată în timp ce ameninţă un copil căruia îi spune că, dacă nu este ascultător, pune toată clasa să îl bată. Într-o altă înregistrare, pare că aceeaşi femeie loveşte un copil şi, adresându-se cel mai probabil unei colege, spune: „Ia uite, fată, că mă bagă ăştia în puşcărie, autiştii dracu!”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„După ce că faci numai trăsnăi.... Dă-te la o parte! Zi! De ce nu asculţi? Vrei bătaie? Vrei să te bată copiii? Punem ”, spune educatoarea unui copil. Pe înregistrare se aude cum copilul răspunde, la fiecare întrebare: „Nu!”. 
Într-o a doua înregistrare audio realizată la aceeaşi grupă educatoarea pare că încearcă să gestioneze o situaţie conflictuală între cei mici. I se alătură un alt adult, o femeie. În înregistrare se aude cun un copil afirmă că „doamna Mirela” l-a agresat. Deşi copilul spune, la început, că acesata l-a bătut, educatoarea strigă la el, ameninţându-l că va chema poliţia fiindcă minte. În cele din urmă, copilul răspunde că nu a fost bătut, după ce a fost ameninţat. 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
„De ce baţi copiii? Ţi-a făcut cineva ceva?” spune femeia unui copil. 
„Da”, se aude răspunsul celui mic. 
„Ce? Ia auzi! I-a făcut cineva ceva eşti nebun? Cine, dragă, ce ţi-a făcut? Cine te-a bătut din clasă?”, spune femeia 
„Doamna Mirela”, se aude copilul spunând.
„Ia auzi, zice că l-a bătut doamna Mirela, eşti nebună? Cum, mă, să te bată doamna Mirela? Cine te-a bătut, mă? Cine? Zi ce ai zis adineauri! De ce ai zis doamna Mirela? Te-a bătut doamna Mirela? Chem poliţia? Da? Mă, ţie nu ţi-e ruşine, vrei să chem poliţia?”, spune educatoarea. 
Când copilul răspunde „Nu”, educatoarea continuă: „Ba da, chem, că minţi! Cum poţi să minţi aşa ceva? Ia uite, fată, că mă bagă ăştia în puşcărie, autiştii dracu!”
La un moment dat, pe înregistrare se aude o altă voce: „S-a auzit că a dat în el”. 
 
„În urma apariţiei în spaţiul public a unei înregistrări din care reiese că un cadru didactic ar fi agresat verbal un preşcolar în cadrul unei grădiniţe din municipiul Ploieşti, poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţa Şcolară s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale în consecinţă”, anunţă Inspectoratul de Poliţie Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.