Poliţia Focşani a deschis o anchetă pentru furt după ce mai mulţi angajaţi ai Căminului pentru Persoane Vârstnice din municipiu au fost acuzaţi că au sustras din alimentele cu care se prepară mâncarea asistaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vrancea, Paula Enache, la Poliţia municipiului Focşani a fost înregistrată în noiembrie o plângere formulată de Primăria Focşani împotriva mai multor angajaţi ai Căminului pentru Persoane Vârstnice, pentru furt de alimente. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. 

Potrivit unor surse, circa 20 de angajaţi ai căminului ar fi bănuiţi că au furat în mod repetat alimente de la Căminul pentru Persoane Vârstnice.

Totodată, o anchetă disciplinară şi administrativă a fost iniţiată de Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicină Şcolară din Primăria Focşani, instituţie în subordinea căreia se află căminul pentru persoane vârstnice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.