ANAF a scos la vânzare o proprietate a lui Omar Hayssam, om de afaceri de origine siriană condamnat în România în mai multe dosare, dintre care cel mai cunoscut este cel al celor trei jurnalişti români răpiţi în martie 2005 în Irak, Marie Jeanne Ion, Sorin Mişcoci şi Ovidiu Ohanesian, relatează Profit.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Apartamentul, de 4 camere, cu o suprafaţă de 127 de metri pătraţi, la parterul unei vile din zona centrală a Capitalei, este scos la vânzare de către ANAF cu 949.409 lei fără TVA (192.554 euro).

Printre creditori se află statul, prin intermediul mai multor instituţii, Ovidiu Ohanesian, reprezentat de un executor judecătoresc, şi Mahomed Yosiin, conform Profit.ro.  

Aceasta nu este prima încercare a statului de a vinde casa lui Hayssam, astfel că preţul a fost acum redus, de la 1.265.879 lei (fără TVA), la prima licitaţie, la 949.409 lei.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.