Poliţiştii au aplicat peste 5.600 de amenzi, în valoare de peste 7 milioane de lei, persoanelor care nu au respectat restricţiile de circulaţie impuse de autorităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma acţiunilor desfăşurate ieri, începând cu ora 12.00, poliţiştii au depistat 5.621 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.404.297 de lei”, a anunţat, joi, Poliţia Română.

Ordonanţa militară 3 prin care se interzice circulaţia tuturor persoanelor în afara locuinţei, cu excepţia celor care merg la serviciu, la cumpărături de primă necesitate, pentru animalele de companie sau pentru donare de sânge a intrat în vigoare miercuri, la ora 12.00.

Cei peste 65 de ani se pot deplasa doar în intervalul 11 - 13. Excepţie, în cazul celor cu varsta de peste 65 de ani, fac cei care se deplasează în interes profesional sau agricultorii.

Cei aflaţi în situaţiile exceptate de la aplicarea interdicţiilor trebuie să aibă asupra lor cartea de identitate şi legitimaţie de serviciu sau o adeverinţă de la angajator, pentru cei care nu pot lucra de acasă şi trebuie să se deplaseze la serviciu şi o declaraţie pe proprie răspundere pentru orice alte situaţii indicate în textul ordonanţei.

Tot de la această oră, toate persoanele care intră în România vor fi plasate în izolare sau, după caz,în carantină.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.