Alţi şase pacienţi cu COVID-19, aflaţi în stare gravă, sunt transferaţi, miercuri, în spitale din Germania, cu o aeronavă a Forţelor Aeriene Germane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a arătat că încă şase pacienţi în stare gravă pleacă, miercuri, în Germania la bordul aeronavei Forţelor Aeriene Germane.

"Din cei şase pacienţi, patru au vârsta sub 40 de ani (26 ani, 34 ani, 35 ani şi 36 ani), fiind toţi, din păcate, nevaccinaţi. Le mulţumim colegilor din Germania pentru sprijinul acordat", a scris Arafat, pe Facebook.

Primrii şase pacienţi cu infecţie COVID-19, aflaţi în stare critică, dar stabilă, au fost transferaţi, luni, la spitale din Germania, cu o aeronavă a Forţelor Aeriene germane. Alţi şase au plecat marţi.

"Până miercuri vom transfera un număr de 18 pacienţi critici în spitale din Germania, în urma unui acord", anunţa ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.