Alţi şapte jandarmi din Craiova au fost confirmaţi cu coronavirus, ei aflându-se în concediu medical la domiciliu, întrucât intraseră în contact cu primul jandarm depistat cu COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prefectura Dolj a transmis, duminică, referitor ca situaţia jandarmilor craioveni confirmaţi pozitiv cu virusul SARS-COV 2, că cele şapte persoane sunt contacte directe ale pacientului confirmat în 24 aprilie, coleg de serviciu cu aceştia, ei aflându-se în concediul medical la domiciliu.
 
Persoanele au prezentat simptome, fiind testate în 25 aprilie.
 
"Menţionăm că la nivelul unităţii, au fost dispuse măsuri de izolare la domiciliu pentru 17 persoane, iar restul Detaşamentului a fost retras din planificările pentru misiuni", a arătat sursa citată.
 
Ancheta epidemiologică este în curs.

Sâmbătă, Prefectura Dolj a transmis că un jandarm din Craiova a sunat, în 23 aprilie, la 112 şi a fost transportat la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Craiova, împreună cu doi membri ai familiei.

Cele trei persoane au fost testate pentru depistarea virsului SARS-COV2, iar rezultatul analizelor a confirmat că sunt pozitive.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.