Alte trei decese ale unor persoane infectate cu coronavirus au fost anunţate miercuri, fiind vorba despre două femei din Bucureşti şi un bărbat din judeţul Timiş. Astfel, bilanţul a ajuns la 85.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că o femeie de 54 de ani, din Bucureşti, a murit la 45 de minute după prezentare în UPU- SUU Bucureşti. Femeia a fost confirmată cu COVID-19 în 30 martie.

Bolnava a mai avut internări în SUUB în perioada 3-10 martie în Secţia de Medicină Internă şi în perioada 10-26 martie în Sectia de Chirurgie toracică. Pacienta era cunoscută cu neoplasm ovarian în stadiu terminal. Conform informaţiilor primite de la SUUB în această perioadă pacienta nu a prezentat nicio patologie infecţioasă.

Un alt deces este al unui bărbat de 85 de ani, din judeţul Timiş, care a fost internat în Spitalul Clinic Militar Timişoara în 23 martie, iar primul test, din 25 martie, a fost negativ pentru COVID-19. În cursul nopţii 26-27 martie, starea sa s-a deteriorat, a fost transferat în ATI şi s-a recoltat aspirat traheo-bronşic, rezultatul fiind pozitiv, în 27 martie.

El a fost transferat la ATI la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase "V. Babeş" din Timişoara în 27 martie şi a murit în 31 martie.

Bărbatul avea boli cronice asociate: diabet zaharat, hipertensiune, fibrilaţie atrială paroxistică, insuficienţă renală cronică, Alzheimer.

Cel de-al 85-lea deces este al unei femei de 63 de ani din Bucureşti. Ea era internată în ATI la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" din 23 martie, fiind intubată şi ventilată. Ea a avut rezultat pozitiv COVID-19 în 24 martie.

Femeia făcea dializă, fiind contact cu caz confirmat COVID-19 la centrul privat de dializă. De asemenea, ea avea boli cronice asociate: CIC, hipertensiune, boala renala cronica, hipotiroidism.

Ea a murit în 1 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.