Alte şase decese ale unor persoane confirmat cu coronavirus au fost anunţate marţi după-amiază, fiind vorba despre pacienţi internaţi la Spitalul Judeţean Suceava. Numărul total al morţilor a ajuns astfel la 78.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, al 73-lea deces este al unui bărbat de 62 de ani din judeţul Suceava, de la care s-au recoltat probe în 25 martie, zi în care el a şi murit. Rezultatul pozitiv a fost confirmat în 31 martie.
 
Totodată, în 27 martie a murit o femeie de 69 de ani, din judeţul Suceava. Probele s-au recoltat în 25 martie, rezultatul fiind confirmat în 31 martie
 
Decesul 75 este al unui bărbat de 68 de ani, din judeţul Suceava, cu probe recoltate în 25 martie şi rezultat confirmat în 31 martie. El a murit în 28 martie.
 
Deces 76 este al unui bărbat de 57 de ani, din judeţul Suceava, probele fiind recoltate in 26 martie, iar rezultatul confirmat in 28 martie. El a murit în 30 martie.
 
Cel de-al 77-lea deces este al unei femei de 82 de ani, din judeţul Suceava, căreia i s-au recoltat probe în 26 martie, rezultatul fiind confirmat in 28 martie. Femeia a murit în 30 martie.
 
Decesul 78 este al unei femei de 64 de ani, din judeţul Suceava, cu probe recoltate in 26 martie, rezultat confirmat in 31 martie Femeia a murit în 26 martie.
 
"Decesele sunt la pacienti internaţi în Secţia medicală (decesele 73,75,76,77) si gastroenterologie (decesele 74 si 78) a SJU Suceava. În acest moment nu detinem date despre patologia asociată", a transmis Grupul de Comunicare Strategică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.