Alte patru decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus au fost anunţate, luni dimineaţă, de autorităţi, astfel că bilanţula ajuns la 318.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că a murit un bărbat de 62 de ani din judeţul Mureş, el fiind în contact caz confirmat. El a fost internat în Spitalul Clinic Judeţean Târgu Mureş - Pneumologie în 4 aprilie, transferat în 5 aprilie în Clinica de Boli Infecţioase, iar din 6 aprilie a fost la ATI, intubat şi ventilat mecanic. Lui i s-au recoltat probe pentru COVID-19 în 4 aprilie, fiind confirmat în aceeaşi zi. El a murit în 10 aprilie, având comorbidităţi: hipertensiune.
 
Tot în 10 aprilie a murit o femeie de 63 de ani din judeţul Caraş-Severin, internata în 30 martie în Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa. Ei i-au fost recoltate probe pentru COVID-19 în 29 martie, fiind confirmată în 30 martie. Ea avea comorbidităţi: Obezitate gr. II, hipertensiune, Boală cronică coronariana, Tabagism cronic. 
 
De asemenea, a murit un bărbat de 56 de ani din judeţul Suceava, întors din Anglia în 16 martie şi internat în 2 aprilie în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava cu simptomatologie respiratorie. În 4 aprilie i s-au recoltat probe pentru COVID-19, fiind confirmat în 6 aprilie. El a murit în 8 aprilie, fără a avea afecţiuni asociate identificate.
 
Al 318-lea deces este al unui bărbat de 56 de ani din judeţul Suceava, şofer de TIR, care a prezentat simptome din 24 martie. El a fost internat în SJU Suceava în 2 aprilie, iar în 5 aprilie i s-au recoltat probe pentru COVID-19, fiind confirmat în 6 aprilie. El a murit în 11 aprilie, având comorbidităţi: hipertensiune.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.