Alte opt decese ale unor persoane infectate cu coronavirus au fost anunţate sâmbătă, bilanţul urcând astfel la 141.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că o femeie de 66 de ani, care a fost dializată într-o clinică din Bucureşti, a fost găsită decedată în casă în 3 aprilie. Pacienta a fost confirmată cu COVID-19 în 2 aprilie.
 
Al 135-lea deces este al unui bărbat de 34 de ani din judeţul Mureş, cunoscut cu Sindrom Pradder Willi, care a fost internat în 26 martie pentru febra, tuse, dispnee în secţia de ATI a SCJU Tg. Mureş. Testarea pentru gripă a avut rezultat negativ, în 3 aprilie se confirmă COVID 19. El avea condiţii medicale pre-existente: obezitate, boală cardiovasculara, boală pulmonară şi a murit în 27 martie.
 
De asemenea, a murit un bărbat de 59 de ani din jud. Mehedinţi, internat în SCBIT “Victor Babeş” Bucureşti, prin transfer de la SCU Drobeta-Turnu Severin, în 29 martie, confirmat în INCDMM CANTACUZINO pe data de 27 martie. El a murit în  3 aprilie şi avea şi alte afecţiuni: insuficienţă respiratorie protezată mecanic, ARDS, sd de citoliza hepatica, DZ in observatie, injurie renala acuta, obezitate morbidă.
 
O femeie de 82 de ani din jud. Galaţi, internată într-o instituţie de îngrijire persoane vârstnice, a fost confirmată în laboratorul Spitalului Galaţi în 3 aprilie. În aceeaşi instituţie s-au confirmat şi alte cazuri COVID 19. Femeia a murit în 3 aprilie.
 
Decesul 138 este al unui bărbat de 79 de ani din jud. Cluj, care se afla la domiciliu şi a murit în drum spre spital în ambulanţă. El avea condiţii medicale pre-existente: ramolisment cerebral, dementa mixtă, DZ, infart miocardic cicatriceal, boală cardiovasculară, boală pulmonară. El a avut contact cu ginerele- sofer transport local de persoane, confirmat în 3 aprilie. Bărbatul a murit în aceeaşi zi.
 
Un alt deces este al unei femei de 59 de ani din jud. Timiş, care a murit în ambulanţă în timpul transferului de la secţia de ortopedie a SJU Timişoara la SCBI V. Babeş - Timişoara. Ea a fost confirmată cu coronavirus în 3 aprilie şi a murit în aceeaşi zi.
 
Totodată, a murit o femeie de 59 de ani din Bucureşti, persoana din focarul  clinicii care realizează proceduri de hemodializă. Ea a fost confirmată în 27 martie şi a murit în 29 martie.
 
Al 141-lea deces este al unui barbat de 59 de ani din jud. Arad, internat în secţia BI Adulţi a SCJU Arad cu diagnosticul Bronhopneumopatie, HTA, Infecţie COVID-19. El a fost confirmat în 3 aprilie, dar murise în 2 aprilie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.