Alte două şcoli gimnaziale şi o grădiniţă din Bucureşti trec la activitate online, până la sfârşitul lunii octombrie. Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a adoptat, joi, o hotărâre în acest sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prefectura Bucureşti a anunţat că, joi, a avut loc o nouă şedinţă extraordinară a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, în care s-a dispus suspendarea cursurilor cu prezenţa fizică pentru 3 unităţi şcolare.
 
Este vorba despre Şcoala Gimnazială "Cezar Bolliac" - sector 3, pentru perioada 14-27 octombrie, Şcoala Gimnazială Nr. 169 - sector 6, pentru perioada 15-28 octombrie, şi Grădiniţa Nr. 272 - sector 6, pentru perioada 15-28 octombrie.
 
Conform sursei citate, directorii unităţilor de învăţământ vor asigura punerea în aplicare a prevederilor hotărârii adoptate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.