Bilanţul deceselor cauzate de coronavirus a urcat la 248, după ce au fost raportate alte două decese ale unor persoane confirmate ca fiind infectate - un bărbat din judeţul Teleorman şi un altul din Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Grupul de Comunicare Strategică a transmis că a murit un bărbat de 59 de ani din judeţul Teleorman. Boala a debutat în 3 aprilie, iar în 7 aprilie el s-a prezentat la Spitalul Municipal Videle - CPU cu insuficienţă respiratorie şi stare de agitaţie. Din cauza agravării stării pacientului, a fost transferat în aceeaşi zi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria unde a fost internat cu suspiciune de COVID-19.
 
Probele i-au fost recoltate tot în 7 aprilie, fiind confirmat în 9 aprilie, în INBI Balş. Bărbatul, care avea condiţii medicale pre-existente: hipertensiune şi ICC, aflat în tratament, a murit în 8 aprilie.
 
Al 248-lea deces este al unui bărbat de 60 de ani din judeţul Braşov. El a fost internat, în 26 martie, în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Braşov, în acelaşi salon cu un pacient care revenise din Franţa. El a fost confirmat cu coronavirus în 3 aprilie, în laboratorul Spitalul de Boli Infecţioase Braşov. 
 
Pacientul a fost reinternat , în 7 aprilie, în Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Gheorghe – Secţia ATI cu diagnostic pancreatită acută cu tendinţă de abcedare, pneumonie interstitială cu COVID-19, insuficienţă respiratorie acută. 
 
El a murit în 8 aprilie, având condiţii medicale pre-existente: tumora de cap de pancreas, diabet zaharat insulino-dependent, hipertensiune, ulcer gastric operat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.