Alte cinci decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus au fost anunţate, miercuri seară, de autorităţi. Astfel, bilanţul a ajuns la 220.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Grupul de Comunicare Strategică a anunţat decesul unui bărbat de 35 de ani din Bucureşti. El a fost internat la Spitalul COVID-Colentina, în 31 martie, prin transfer de Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, în comă şi suport ventilator şi cu modificări observate prin imagistică medicală la nivel pulmonar, fiind confirmat cu coronavirus în 30 martie. El avea condiţii medicale pre-existente - boală renală şi a murit în 2 aprilie.
 
De asemenea, un bărbat de 51 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistrita, secţia boli infecţioase, în 31 martie, şi transferat în 5 aprilie în secţia ATI, cu insuficienţă respiratorie acută, unde a fost intubat. El a fost confirmat cu coronavirus în 1 aprilie şi a avut contact cu persoane din comunitate care nu au respectat condiţiile de izolare la întoarcerea în ţară. Bprbatul a murit în 7 aprilie.
 
Un alt deces este al unui bărbat de 58 de ani din judeţul Arad. El a fost internat în secţia boli infecţioase adulţi a Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, în 4 aprilie, şi transferat în 5 aprilie în secţia ATI cu bronho-pneumonie, insuficienţă respiratorie acută, fiind confirmat în aceeaşi zi. El a murit în 7 aprilie.
 
Un bărbat de 61 de ani, din judeţul Sibiu, care era internat în secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Sibiu, din 26 martie, prin transfer de la Spitalul de Pneumoftiziologie (unde fusese internat în 24 martie), a fost confirmat cu coronavirus în 27 martie. El avea şi diabet zaharat, psoriazis şi a murit în 7 aprilie.
 
Cel de-al 220-lea deces este al unui bărbat de 85 de ani din judeţul Suceava, internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava în 16 martie. Lui i s-au recoltat probe pentru COVID-19 în 25 martie, fiind confirmat în 31 martie. El avea condiţii medicale pre-existente: Parkinson, glaucom şi a murit în 3 aprilie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.