Alina Gorghiu, ministrul Justiţiei, a transmis miercuri, după ce un deţinut din Craiova ieşit din penitenciar pentru 24 de ore a încercat să se sinucidă, nemulţumit de amânarea liberării condiţionate că genul acesta de evenimente produse de persoane private de libertate fac parte din activitatea curentă a poliţiştilor de penitenciare. Le mulţumesc pentru profesionalism. E bine când se termină cu bine! a mai spus ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie Dolj a transmis miercuri că poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel 112, de către un tânăr, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că o persoană aflată la etajul 7 al unui bloc din municipiul Craiova, vrea să se arunce de la etaj.

”În urma intervenţiei forţelor de ordine, bărbatul, de 51 de ani a fost convins să nu recurgă la gesturi necugetate, fiindu-i acordate îngrijiri medicale la faţa locului. În continuare sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie propuse măsuri în consecinţă”, precizează IPJ Dolj.

Miistrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a scris pe Facebook că ”e bine când se termină cu bine”.

”Incidente sunt mereu, finalul e important! Astăzi, 26 iulie 2023, Penitenciarul Craiova-Pelendava a fost informat de către organele de poliţie ale I.P.J. Dolj, despre faptul că o persoană, aflată în stare de ebrietate, de aproximativ 50 de ani, aflată la etajul 7 al unui imobil pe raza Municipiului Craiova, ameninţă cu acte suicidale, pe fondul nemulţumirii cauzate de amânarea termenului în vederea liberării condiţionate. Deţinutul fusese recompensat cu permisiunea ieşirii din penitenciar pentru durata a 24 de ore, clasificat în regimul deschis de executare a pedepsei privative de libertate. Multumesc M.A.I. şi personalului Penitenciarului Craiova Pelendava: deţinutul a fost convins să renunţe la intenţiile sale, fiindu-i acordate îngrijirile medicale la faţa locului”, a scris Gorghiu pe Facebook. 

Ministrul Justiţiei arată că ”genul acesta de evenimente produse de persoane private de libertate fac parte din activitatea curentă a poliţiştilor de penitenciare. ”Le mulţumesc pentru profesionalism!”, afirmă ministrul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.