Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a iniţiat un proiect de hotărâre care vizează aprobarea Structurii organizatorice, a Organigramei, a Statului de funcţii şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare pentru Spitalul Clinic de Boli Infecţioase. Acesta prevede înfiinţarea Compartimentului Primiri Urgenţe de Specialitate, care va permite efectuarea unui triaj al pacienţilor pe circuite funcţionale separate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pentru ca spitalele noastre să ofere persoanelor spitalizate cele mai bune servicii, ne adaptăm continuu şi încercăm să luăm cele mai bune decizii în acest sens. Asigurarea unui act medical de calitate necesită atât dotarea instituţiilor spitaliceşti cu aparaturi şi echipamente medicale de înaltă tehnologie, cât şi personal calificat şi specializat, care să răspundă tuturor solicitărilor pacienţilor”, a declarat Alin Tişe. 

Principalele modificări se referă la înfiinţarea Compartimentului Primiri Urgenţe de Specialitate, care va permite efectuarea unui triaj al pacienţilor pe circuite funcţionale separate şi camere de consultaţie separate pentru copii şi adulţi, contribuind la reducerea timpilor de aşteptare, dar şi a unui cabinet în specialitatea pneumologie, pe perioadă nedeterminată, în cadrul ambulatoriului integrat al spitalului, precizează Consiliul Judeţean Cluj. 

”De asemenea, în vederea desfăşurării activităţii optime, în regim continuu, în Compartimentul Primiri Urgenţe de Specialitate al unităţii sanitare aflate în subordinea forului administrativ judeţean, precum şi pentru asigurarea unui serviciu de înaltă calitate, se propune înfiinţarea a 39 de noi posturi. Dintre acestea, un post este de medic şef, şapte de medic specialist, un post de asistent medical şef, 12 de asistent medical, cinci posturi de registrator medical, nouă de infirmier şi patru posturi de brancardier”, mai arată instituţia. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.