Medicul Alexandru Rogobete, care a a ocupat funcţia de consilier al ministrului Sănătăţii cu atribuţii legate de implementarea programelor finanţate prin PNRR, a fost numit secretar de stat în MS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O nouă veste bună pentru Timiş din lumea medicală. După numirea reputatului profesor Dorel Săndesc la conducerea Spitalului Judeţean din Timişoara, un alt timişorean - Alexandru Rogobete – a fost numit Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii. Construcţia Institutului Oncologic şi readucerea Timişului în elita medicinei româneşti sunt priorităţi ale mele şi am încredere că, alături de asemenea specialişti, vom fi ce-am fost, ba chiar mai mult!”, a scris pe Facebook liderul deputaţilor PSD şi al PSD Timiş,  Alfred Simonis.

Dr. Alexandru Rogobete a ocupat funcţia de consilier al ministrului Rafila, cu sarcini pe partea de implementare a programelor finanţate prin PNRR. Unul dintre aceste proiecte este şi Institutul Oncologic din Timiş. 

Din 14 februarie, Alexandru Rogobete va ocupa funcţia de secretar de stat în minister, funcţie din care se va ocupa, în continuare, de implementarea proiectelor de sănătate finanţate prin PNRR. 
Dr. Alexandru Rogobete este cercetător în medicină, specialist în management medical şi asistent profesor la Universitatea de Medicină şi Farmacie Victor Babeş din Timişoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.