Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă de Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali că îmbunătăţirea pregătirii şi a condiţiilor de desfăşurare a activităţii profesionale a asistenţilor medicali reprezintă o prioritate pentru Ministerul Sănătăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Asistenţii medicali şi moaşele din România îngrijesc zilnic zeci de mii de copii, persoane vârstnice, persoane cu dizabilităţi şi alte categorii de pacienţi! De Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali, le mulţumesc tuturor celor care sărbătoresc astăzi, pentru profesionalismul şi pentru dăruirea cu care îşi fac meseria”, scrie ministrul Sănătăţii pe Facebook. 
 
Alexandru Rafila arată că ”îmbunătăţirea pregătirii şi a condiţiilor de desfăşurare a activităţii profesionale a asistenţilor medicali reprezintă o prioritate pentru Ministerul Sănătăţii, care lucrează în parteneriat cu organizaţiile profesionale şi sindicale ale asistenţilor medicali şi moaşelor din România”. 
 
”La mulţi ani celor 150.000 de asistenţi medicali şi moase din România! Vă apreciez şi vă respect!”, transmite ministrul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.