Alexandru Rafila a anunţat, vineri, că pentru prima dată, pacienţii cu boli cronice din România beneficiază de vaccinare gratuită. Decizia ministrului Sănătăţii de a propune compensarea integrală a vaccinurilor necesare pacienţilor cu boli cronice a fost aprobată de către Guvern, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Pentru prima dată, pacienţii cu boli cronice din România beneficiază de vaccinare gratuită! Decizia Ministrului Sănătăţii de a propune compensarea integrală a vaccinurilor necesare pacienţilor cu boli cronice a fost aprobată de Guvernul României. Vaccinarea protejează deopotrivă copiii şi adulţii, ceea ce este esenţial, mai ales pentru pacienţii cu boli cronice”, a scris Alexandru Rafila, vineri pe Facebook.
 
El a mulţumit Coaliţiei Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice şi tuturor profesioniştilor din sănătate care au lucrat pentru realizarea acestui proiect.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.