Ministrul Săntăţii, Alexandru Rafila, a declarat miercuri despre documentul care ar fi fost trimis de Centrul pentru Resurse Juridice, privind situaţia din centrele de bătrâni, că o să verifice dacă a ajuns la minister acest document şi ce conţinut are. Ne-am preocupat din primul moment să evaluăm starea de sănătate a tuturor acestor persoane, a mai spus ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Sănătăţii a fost întrebat despre documentul Centrului pentru Resurse Juridice, care a sesizat inclusiv ministerul Sănătăţii în privinţa centrelor pentru bătrâni.

”O să verific acest lucru, când o să merg la Ministerul Sănătăţii, să vedem dacă într-adevăr acest document a ajuns la minister şi dacă identifică probleme care ţin de Ministerul Sănătăţii”, a spus ministrul la Palatul Victoria. Alexandru Rafila a arătat că ministerul s-a ocupat imeduat de evaluarea stări ide sănătate a acestor persoane.

”Aş vrea să menţionez acest lucru, noi ne ocupăm şi o o facem cu responsabilitate, am făcut-o imediat după apariţia acestui incident şi mai mult, o situaţie dramatică până la urmă, ne-am preocupat din primul moment să evaluăm starea de sănătate a tuturor acestor persoane şi să le acordăm asistenţă sanitară”, a afirmat ministrul Sănătăţii.

”Voi verifica ceea ce spuneţi, să vedem dacă şi unde anume a ajuns acest document şi ce conţinut are, pentru că şi acest lucru este important”, a mai spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.