Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat, miercuri, că depăşirea pandemiei este, deocamdată, mai mult o speranţă a specialiştilor decât o certitudine, dar este posibil să ne îndreptăm spre acest scenariu. În luna martie, în funcţie de evoluţia cifrelor, ministrul crede că ne-am putea îndrepta către predictibilitate şi normalitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandru Rafila a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, despre  faptul că Valeriu Gheorghiţă că a afirmat că după acest val putem intra într-o fază endemică şi ce crede despre acest lucru.  

“Am spus şi un lucru asemănător, este o speranţă deocamdată, nu este o certitudine. Această speranţa este exprimată de tot mai multe persoane care sunt autorizate să aibă astfel de opinii prin poziţia pe care o ocupă şi profesional, şi directorul regional al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii a spus un lucru asemănător”, a declarat Alexandru Rafila. 

Acesta anunţă că îşi doreşte ca, din martie, să se poată discuta despre predictibilitate.  

”În discuţia pe care v-am spus că am avut-o cu reprezentanţii industriei HoReCa, organizare de evenimente, spectacole, turism, exact lucrul ăsta l-am menţionat că abordarea pentru viitor trebuie să fie predictibilă, iar începutul lunii martie sau în cursul lunii martie, în funcţie de evoluţia pandemiei, putem avea discuţii pentru reluarea unei activităţi predictibile cât mai apropiate de normalitate”, a mai declarat Rafila. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.