ANSVSA anunţă, luni, numirea lui Alexandru Nicolae Bociu în funcţia de preşedinte al instituţiei. Decizia premierului interimar Florin Cîţu a fost publicată în Monitorul Oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 22.10.2021, s-a publicat în Monitorul Oficial decizia prin care domnul Alexandru Nicolae Bocu, vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, exercită atribuţiile preşedintelui, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, până la numirea conducătorului instituţiei, potrivit legii”, a transmis, luni, ANSVSA, într-un conunicat de presă.  

Decizia numirii a fost publicată în Monitorul Oficial 1110 de luni.  

”Articol unic. — Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Alexandru Nicolae Bociu, vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, exercită atribuţiile preşedintelui, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, până la numirea conducătorului instituţiei, potrivit legii”, se documentul semnat de premierul interimar Florin Cîţu.  

Preşedintele ANSVSA, Robert-Viorel Chioveanu, a fost eliberat din funcţie printr-o decizie a premierului Florin Cîţu, publicată, miercuri seară, în Monitorul Oficial. 

     

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.