Societatea de Transport Bucureşti a anunţat, joi, că Alexandru-Hazem Kansou, economist si fost consilier general, a fost numit director general al societăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul de Administraţie al Societatii de Transport Bucureşi s-a întrunit, joi, şi a decis numirea în funcţia de director general a lui Alexandru-Hazem Kansou, economist şi fost consilier general al Municipiului Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Capitalei.

"Mandatul actualului director general are ca scop îmbunătăţirea transportului public în comun pe perioada pandemiei, precum şi implementarea unor măsuri de siguranţă pentru călători şi conducătorii auto", arată sursa citată.

Mandatul fostul director, Andrei Creci, a ajuns la final, întrucat a ocupat provizoriu funcţia. Andrei Creci va coordona activitatea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetică Bucureşti-Ilfov, ocupând funcţia de director general.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.