Procesul de votare la o secţia din localitatea Oancea, judeţul Galaţi, a început cu o întârziere de circa 50 de minute. Personalul care trebuia să se ocupe de dezinfecţia secţiei şi de măsurarea temperaturii votanţilor nu a ajuns la timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi, comisar şef Gabriela Costin, în acest judeţ a fost raportat un singur incident electoral până la această oră.

Este vorba despre o situaţie apărută la secţia de votare din localitatea Oancea, unde procesul de votare a început cu o întârziere de circa 50 de minute din cauza lipsei personalului tehnic care trebuia să se ocupe de asigurarea dezinfecţiei şi de măsurarea temperaturii corporale a alegătorilor.

Din acest motiv, localnicii nu au putut vota până în jurul orei 7.50, când situaţia a fost remediată, procesul  de votare desfăşurându se apoi normal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.